El projecte  Edifici FUB 3 – Recuperació de l’Antic escorxador de Manresa – ha estat nominat a Obra del Año per la plataforma líder mundial d’arquitectura Archdaily, en la categoria Arquitectura Educacional. Obra del año – FUB 3 – Recuperació de l’Antic Escorxador de Manresa Les votacions estaran actives fins al pròxim 26 de març. […]

Les tasques de transport i col·locació d’aquests mòduls han estat finalitzades en tan sols 10 dies. Comencen ara les feines in situ: segellat de juntes entre mòduls, col·locació d’acabats i revestiments continus, cobriment dels patis i col·locació i connexió de les instal·lacions entre mòduls. Està previst que l’ampliació entri en funcionament a finals de desembre del present any. Així, el procés complert de projecte i obra té una duració prevista de menys d’un any.

Avui divendres 7 de juliol de 2023 s'ha finalitzat la col·locació dels 21 mòduls industrialitzats que conformen el nou Centre d'Urgències d'Atenció Primària Baix Vallès de l'Institut Català de la Salut. El transport i muntatge d'aquests mòduls industrialitzats s'ha realitzat en tan sols 4 dies. S'ha requerit de transport especial i una grua mòbil per l'aixecament i col·locació de les més de 30 tones de pes de cadascun dels mòduls.

L'habitatge es troba situat al xamfrà format pel carrer Comte d'Urgell i el carrer Diputació, en una finca catalogada amb nivell C d'acord amb el Catàleg de Patrimoni vigent. Amb el criteri de mantenir l'estructura general de l'edifici, la reforma pretén millorar les condicions espaials, d'il·luminació i ventilació de les principals estances. L'actuació garanteix una millor relació entre cuina i estar/menjador, a més d'evitar espais tipus passadís i aconseguir espais diàfans i inter

El projecte de Recuperació de l'escorxador de Manresa en edifici docent FUB3 de MANCIÑEIRAS/PARÉS arquitectes associats ja està disponible a ArchDaily, la plataforma d'arquitectura més llegida del món. La comunitat d'ArchDaily compta amb més de 13 milions de seguidors a les seves xarxes socials i acumula més de 200 milions de visites anuals, actuant com a font d'inspiració per a dissenyadors i arquitectes.

Adjudicataris del Concurs per a l'ampliació mitjançant procediments industrialitzats dels Centres de Atenció Primaria de l'ICS. Lot 4. El lot comprén l'ampliació del CAP Torreforta i la construcció del CUAP Baix Vallès. Projecte i obra amb Constructora d'Aro.