JUAN ANTONIO MANCIÑEIRAS 

Arquitecte i cofundador

Membre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya núm. 24807/1 

Nascut a La Seu d’Urgell, el 24 de novembre de l’any 1964.

Finalitza els estudis d’Arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona l’any 1990. Es titula com a arquitecte per l’ETSAB l’any 1993.

Col·labora com a director de projectes en el despatx professional d’arquitectura Bach-Mora arquitectes.

Al 1998, inicia l’activitat del despatx professional d’arquitectura i urbanisme M&P arquitectes associats SCP, actualment MANCIÑEIRAS/PARÉS, arquitectes associats SLP, amb Manel Parés.

Membre del Departament de Planificació i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya des del 1994 fins al 2000. Ponent de la Comissió Tècnica d’Urbanisme de Barcelona de seguiment i control del planejament urbanístic.

Format a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya en valoració del sòl i gestió urbanística, ha treballat en l’assessoria urbanística de diversos municipis, entre els que destaca la coordinació de la redacció del nou POUM de Lleida.

MANEL PARÉS

Arquitecte i cofundador

Membre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya núm. 24717/0 

Nascut a Manresa, el 31 de març de l’any 1966.

Finalitza els estudis d’Arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona l’any 1990. Es titula com a arquitecte per l’ETSAB l’any 1993. 

Col·labora com a director de projectes en el despatx professional d’arquitectura Bach-Mora arquitectes. 

Exerceix de director de projectes a l’oficina de Michael Wilford & Partners, a Londres.

Al 1998, inicia l’activitat del despatx professional d’arquitectura i urbanisme M&P arquitectes associats SCP, actualment MANCIÑEIRAS/PARÉS, arquitectes associats SLP, amb Juan Antonio Manciñeiras.

Des del 2010, exerceix de professor a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Ramon Llul de la Salle, en l’assignatura de Taller de Projectes I.

És membre del Tribunal Inernacional de Projectes Final de Carrera de l’Escola d’Arquitectura de la Universiat Ramon Llull de la Salle.

ELS NOSTRES
SERVEIS

OBRA NOVA

Amb una mirada transversal i sensibilitat amb l'entorn, adaptem els nostres projectes a les necessitats específiques dels nostres clients amb la qualitat espaial com a objectiu.

REHABILITACIÓ

Intervenim en edificis existents donant una segona vida als espais i millorant les seves condicions per aconseguir el benestar dels usuaris que hi participen.

URBANISME I PLANEJAMENT

Redactem plans directors per ordenar l'ús del sòl i regular les condicions per la seva transformació o conservació.

PREMIS, MENCIONS,
PUBLICACIONS I ESCRITS

Obra seleccionada en la VI Biennal d’Arquitectura del Vallès. Centre Cultural “Els Costals” a Castellbisbal.

Obra seleccionada en la III Biennal d’Arquitectura de les Comarques Centrals. Fundació Universitària del Bages.

Publicació als “Premios Endesa a la promoció més sostenible 2012”, de l’edifici Twentytú Hi-Tech Hostel, al 22@ de Barcelona, com a candidatura categoria no residencial. Obra presentada i seleccionada a la plataforma “Construction21.eu”. Obtenció de la qualificació energètica d’edificis “A” i del certificat del sistema de gestió energètica UNE-EN ISO 50001.

Presentació de l’edifici Twentytú Hi-Tech Hostel, al 22@ de Barcelona, al Congrés “Green Hotel & Tourism Solutions II” en el marc de FITUR GREEN dins de la Fira Internacional del Turisme a España. 

Publicació de l’article sobre la jornada del Congrés “Green hotel & tourism solutions II” a la revista Habitat Futura (la revista de arquitectura & edificación sostenible) on es va exposar l’edifici Twentytú HiTech Hostel, al 22@ de Barcelona

Primer premi Hoscar Winner Best Green Hostel 2014, atorgat pel portal d’internet hostelworld.com

Publicació Escola Superior d’Arquitectes de Navarra, de l’edifici seu central de la Fundació Universitària del Bages, a Manresa.

Autor del llibre “El camp Nou” de Mitjans, Soteras i García Barbón, de la col·lecció “Edificis singulars de Barcelona”. (Manel Parés).

Publicació de l’article «Continuïtat i Creativitat» a la revista AB de la Demarcació de Barcelona, del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, sobre l’obra de Stirling/Wilford. (Manel Parés).

Article sobre M&P arquitectes associats S.C.P. publicat al diari “El Mundo” en un suplement d’arquitectura el novembre de 2002.

Coordinació de la 1ª Biennal d’Arquitectura de les comarques centrals i del seu catàleg. (Manel Parés).

Primer Premi concurs restringit d’INCASOL per a la redacció del Projecte bàsic i d’execució de 40 habitatges, de lloguer i de venda, a la Serreta, a Callús.

Primer premi en el concurs restringit per a la redacció del projecte de l’edifici de nova construcció de 22 habitatges al Sector “Torrent de la Font IV” a Badalona, convocat per IMPSOL.

Primer premi en el concurs per a la redacció de projecte i direcció de les obres del Nou Poliesportiu Municipal de la Seu d’Urgell.

Segon premi en el concurs per l’edifici del nou Teatre Municipal, a la ciutat de Xativa.

COL·LABORADORS