Manel PARÉS TOLL

Membre del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya núm. 24717/0 Nascut a Manresa el 31 de març de 1966.

2010-act

Professor de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Ramon Llull, a l’assignatura de Taller de Projectes Constructius de 4t curs.

Membre del Tribunal Internacional de Projectes Final de Carrera de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Ramon Llull de la Salle.

2007

Autor del llibre “El camp Nou” de Mitjans, Soteras i García Barbón, de la col·lecció “Edificis singulars de Barcelona”.

2006

Vocal d’Activitats Culturals, de la Junta Directiva del COAC, Demarcació de Barcelona.

2002-2006

Professor de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Ramon Llull, en signatura de Taller de Projectes Constructius III.

2002-2006

Vocal de Cultura, Formació i Publicacions, de la Junta Directiva del COAC, Demarcació de Barcelona.

1999

Coordinació de la 1ª Biennal d’Arquitectura de les comarques centrals.

1998-2002

Membre de la Junta de la Delegació del Bages-Berguedà, del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Demarcació de Barcelona, en l’àrea de cultura.

1998-

Cofundador i inici de l’activitat del despatx professional d’arquitectura i urbanisme, M i P, arquitectes associats S.C.P. amb Juan Antonio Manciñeiras.

1996

Publicació Projecte Final de Carrera en catàleg " Cinc anys de Finals de Carrera a l´ETSAB". Projecte seleccionat per l’exposició de la UIA a Barcelona "Deu últims anys de Projectes Final de Carrera, a l'Escola Tècnica Superior de Arquitectura de Barcelona".

1994

Curs de Postgrau sobre “Diagnosi, recuperació, rehabilitació i manteniment” a la Universitat Politècnica de Catalunya. Seminari “The sense of the architecture” a la Universitat Politècnica de Manchester, Anglaterra.

1993-1994

Professor assistent en el curs de Projectes III en el Departament de Projectes Arquitectònics de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

1991

Seminari urbanístic sobre el desenvolupament, planejament i ocupació dels espais recuperats en les grans ciutats, celebrat a Viena.

1990-1995

Col·laboració com a director de projectes, en el despatx professional d’arquitectura de Bach/Mora, arquitectes associats.

1990

Finalització dels estudis d'Arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Títol d’arquitecte per l’ETSAB, amb la qualificació d’excel·lent, l’any 1993.

QUI SOM?