PREMIS, MENCIONS, PUBLICACIONS I ESCRITS

(MP) Autor del llibre “El camp Nou” de Mitjans, Soteras i García Barbón, de la col·lecció “Edificis singulars de Barcelona”.

Publicació Escola Superior d’Arquitectes de Navarra, de l’edifici seu central de la Fundació Universitària del Bages.

Primer Premi concurs restringit d’INCASOL per a la redacció del Projecte bàsic i d’execució de 40 habitatges, de lloguer i de venda, a la Serreta, a Callús.

Projecte guanyador en concurs obert per a la redacció del projecte pel nou Centre Cultural "Els Costals", de Castellbisbal.

Publicació als “Premios Endesa a la promoció més sostenible 2012”, de l’edifici Twentytú Hi-Tech Hostel, al 22@ de Barcelona, com a candidatura categoria no residencial. Obra presentada i seleccionada a la plataforma “Construction21.eu”. Obtenció de la qualificació energètica d’edificis “A” i del certificat del sistema de gestió energètica UNE-EN ISO 50001.

Primer premi Hoscar Winner Best Green Hostel 2014, atorgat pel portal d’internet HOSTELWORLD.com

Obra seleccionada en la III Biennal d’Arquitectura de les Comarques Centrals. Fundació Universitària del Bages

Primer premi en el concurs restringit per a la redacció del projecte de l’edifici de nova construcció de 22 habitatges al Sector “Torrent de la Font IV” a Badalona, convocat per IMPSOL.

Article sobre MP arquitectes associats S.C.P. publicat al diari “El Mundo” en un suplement d’arquitectura el novembre de 2002.

Article publicat a la Revista "Dovella".

Publicació de l'article "Continuïtat i Creativitat" a la revista AB de la Demarcació de Barcelona, del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya, sobre l’obra de Stirling/Wilford.

Coordinació del catàleg "Concurs per a la rehabilitació del teatre Kursaal 2000".

Coordinació de la 1ª Biennal d'Arquitectura de les comarques centrals i del seu catàleg.

Projecte guanyador en el concurs per a la redacció de projecte i direcció de les obres del Nou Poliesportiu Municipal de la Seu d'Urgell.

Segon premi en el concurs per l'edifici del nou Teatre Municipal, a la ciutat de Xativa.

Primer premi en el concurs per a la rehabilitació i ampliació, com a equipament social municipal de l'antic escorxador de la Seu d'Urgell.

QUI SOM?